Fenix Kolmen järven kierto 5.–14.5.2024 – tulokset

Järjestimme Fenix Kolmen järven kierron Pyöräilyviikolla. Leikkimielisen tapahtuman tavoitteena oli kiertää omatoimisesti hienoa noin 25 kilometrin pyörätiereittiä Palokka-, Alva- ja Korttajärvien ympäri.

Tapahtumassa kierroksia ilmoitti ajaneensa 31 osallistujaa. Yhteensä kierroksia kertyi 66, joten tapahtumassa poljettiin kaikkiaan noin 1 650 kilometriä.

Palkinnot ja arvonnan voittajat

Osallistujien kesken arvottiin Fenix-valaisinten, Askon, Starkin, Herrmansin, Ortliebin ja Jyväskylän yliopiston lahjoittamia palkintoja. Myös eniten kierroksia polkeneet palkittiin.

Eniten kierroksia, 8, ajoivat Laura Väyrynen ja Jussi Wickström. Arvontapalkinto puolestaan osui seuraavien fillaroijien kohdalle: Emma Eskelinen, Toni Tamminen, Anne Salomaa, Sami Hyytinen, Anneli Meskanen, Aaron Solehmainen, Kimmo Tokkari ja Johanna Nousiainen.

Palkinnot voi noutaa Jyväskylän kaupungin Linkki-palvelupisteeltä (Asemakatu 7) tiistaista 4.6. alkaen. Palvelupiste on avoinna maanantaisin klo 10–17 ja tiistaista perjantaihin klo 10–16. Palkinnot on noudettava viimeistään keskiviikkona 12.6. Palkittavien on todistettava henkilöllisyytensä.