Pyöräilyviikon ensimmäisenä lauantaina vietetään Fillarifestareita.

Festareiden ohjelmaa päivitetään kevään aikana!

Jyväskylän keskusta täyttyy fillarilla liikkuvista

Päivän aikana koetaan useita ohjelmanumeroita.

Pyöräilyviikko avataan virallisesti klo 12.30. Tämän jälkeen keväällä valittava Jyväskylän lapsipyöräilypormestari 2024–2025 esiintyy ensimmäisen kerran.

Lauantain huippukohta on Pyöräparaati klo 13–14. Paraatissa ajamme iloisena kulkueena rauhallista vauhtia vajaan 10 kilometrin kierroksen kaupungin kaduilla.

Pyöräilyviikon ja JYPSin teltalla voi esimerkiksi kysellä pyöräilystä ja fillarilla liikkumisesta sekä Pyöräilyviikosta, liittyä yhdistykseen kamppistarjouksella, ostaa Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -logollisia vaatteita sekä noutaa ilmaiseksi useiden Keski-Suomen paikkakuntien I Cycle -pyörätarroja.


Fillarifestarien 4.5.2024 ohjelmaa

Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.
12.00–18.00FILLARIFESTARITFillarifestarit Jyväskylän keskustassa!Paikka vielä avoinna
12.00–18.00FILLARIFESTARIT: Pyöräilyviikon ja JYPSin esittelypistePyöräilyviikon ja JYPSin teltalla voi esimerkiksi kysellä pyöräilystä ja fillarilla liikkumisesta sekä Pyöräilyviikosta, liittyä yhdistykseen kampanjahintaan, ostaa I Cycle JKL -logollisia paitoja ja huppareita sekä noutaa ilmaiseksi useiden Keski-Suomen paikkakuntien I Cycle -pyörätarroja. Myös yhdistyksen ajovaatteita on ostettavissa.Paikka vielä avoinna
12.30–12.40FILLARIFESTARIT: Pyöräilyviikon avausAvaajana viikon suojelija.Paikka vielä avoinna
12.40–12.50FILLARIFESTARIT: Jyväskylän lapsipyöräilypormestari 2024–2025Jyväskylän lapsipyöräilypormestari 2024–2025 esiintyy ensimmäisen kerran ja hänelle luovutetaan vuodeksi käyttöön Ride Cycle Storen lahjoittama pormestarin virkapyörä.

Lapsipyöräilypormestarin valitsevat vuosittain Jyväskylän kaupunki, Lasten parlamentti ja JYPS.
Paikka vielä avoinna
12.50–13.00FILLARIFESTARIT: Pyöräparaatin ohjeistusOhjeistetaan toiminta paraatissa.Paikka vielä avoinna
13.00–14.00FILLARIFESTARIT: Jyväskylän 14. PyöräparaatiIloinen kaikille avoin tapahtuma, jossa fillaroidaan kulkueena kaupungin kaduilla. Mukana on monenlaisia fillareita ja musiikkia! Osallistuminen on hauskaa ja samalla vaikutamme yhdessä pyörällä kulkemisen puolesta, kun teemme fillarointia näkyväksi isolla joukolla.

Paraatiin ovat tervetulleita kaikki pyörällä liikkuvat lapsista aikuisiin – osallistuaksesi tarvitset vain minkä tahansa fillarin! Halutessasi voit tuunata ja koristella pyörääsi tai vaikka pukeutua johonkin tavanomaisesta eroavaan hupaisaan asuun.

Paraatiin osallistuu esimerkiksi Jyväskylän lapsipyöräilypormestari 2024–2025.

Entä haluaako yhdistyksesi, työpaikkasi tai joukkueesi ilmoittautua hyvän asian puolesta järjestettävään paraatiin? Voitte ilmoittautua paraatin nettisivulla!

Paraatin nettisivu

Paraati Facebookissa
Lähtöpaikka vielä avoinna, vajaan 10 km:n kierros keskusta- alueella
14.00FILLARIFESTARIT: Pyöräparaatin paluuParaati palaa lähtöpaikalle.Paikka vielä avoinna