Kuvasuunnistus

//

JYVÄSKYLÄN 15. KUVASUUNNISTUS SU 13.5.2018 KLO 12–16

Tapahtuman mainos ja rastikohteet löydät pdf-muodossa täältä!

Kuvasuunnistus on leikkimielinen ja ilmainen, kaupunkituntemusta testaava liikuntatapahtuma. Huippusuositussa, vaikka koko perheelle soveltuvassa tapahtumassa suunnistetaan Keskisuomalaisessa julkaistavien kuvien perusteella eri puolilla kaupunkia sijaitseviin rastikohteisiin.

Suunnistukseen voi osallistua omalla lihasvoimalla liikkuen eli pyöräillen, jalan tai vaikka rullaluistellen.

Rastikohteina voivat toimia julkiset tai yhteisöjen omistamat rakennukset, maisemat tai taideteokset. Rasteja on yhteensä 12.

Kuudella rastilla käyminen riittää hyväksyttävään suoritukseen ja arvontoihin osallistumiseen. Kaikilla rasteilla käyneiden kesken arvotaan lisäpalkintoja. Arvontapalkintoja on kymmeniä. Pääpalkintona kaikki 12 rastia kiertäneiden kesken arvotaan Ride Cycle Storen lahjoittama pyörä. Myös hauskin tai hauskimmin tuunattu pyörä ja/tai asu palkitaan!

Viralliset osallistumisohjeet ja suunnistuksessa välttämättömät kuvat löydät sunnuntain 13.5. Keskisuomalaisesta. Jos sinulle ei tule Keskisuomalaista, niin voit ladata mainoksen itsellesi TÄÄLTÄ. Miltä tahansa rastilta saat Keskisuomalaisen ilmaiseksi itsellesi, joten sinun tarvitsee vain löytää jollekin rastille!

Halutessasi voit ilmoittautua ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa.

Vuoden 2017 tapahtumassa seurantakorttinsa palautti 317 osallistujaa. Suorituskorttien palautusennätys 542 on vuodelta 2007.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä JYPS ja Keskisuomalainen. Tervetuloa suunnistamaan!