Kuvasuunnistus on leikkimielinen ja ilmainen, kaupunkituntemusta testaava liikuntatapahtuma. Suositussa ja kaikille sopivassa tapahtumassa suunnistetaan kuvien perusteella eri puolilla kaupunkia sijaitseviin rastikohteisiin. Rastit pitää ensin tunnistaa ja sen jälkeen löytää. Rasteina voivat toimia julkiset tai yhteisöjen omistamat rakennukset, taideteokset ja maisemapaikat. Rasteja on 12. Vähintään 6 rastia kiertäneiden kesken arvotaan palkintoja.

Suunnistukseen voi osallistua omalla lihasvoimalla eli vaikkapa pyörällä tai jalan liikkuen.

Suunnistamisen voi aloittaa mistä tahansa ja rastit voi kiertää haluamassaan järjestyksessä. Rasteilla käymiset merkitään suorituskorttiin, jonka voi tulostaa tai noutaa joltain rastilta. Kortit palautetaan jollekin rastille.

Arvontapalkintoja on kymmeniä. Kaikilla rasteilla käyneiden kesken arvotaan lisäpalkintoja. Pääpalkintona kaikki 12 rastia kiertäneiden kesken arvotaan Ride Cycle Storen lahjoittama pyörä. Myös hauskin tai hauskimmin tuunattu pyörä ja/tai asu palkitaan!

Halutessasi voit ilmoittautua ja haastaa kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa.

Vuoden 2019 tapahtumassa korttinsa palautti 466 osallistujaa. Suorituskorttien palautusennätys 542 on vuodelta 2007.

Tervetuloa suunnistamaan!

Rastikuvat ja suorituskortti

Kuvat rasteista ja suorituskortti löytyvät linkkeinä alta sunnuntaina 6.9. Kuvalistan ohessa on lisäohjeita tapahtumaa varten.

Voit tarkastella kuvalistaa puhelimellasi tai tulostaa sen. Rasteilla on ylimääräisiä tulostettuja listoja.

Voit halutessasi tulostaa myös suorituskortin itse. Rasteilla on ylimääräisiä suorituskortteja. Ota mukaan oma kynä.

Toimintaohjeita koronan varalta

Tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana. Muistetaan myös hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet osallistuttaessa!

Ota tapahtumaan mukaan kynä, niin voit merkitä rasteilla käynnit itse suorituskorttiisi. Suorituskortit palautetaan rasteille laatikoihin.

Ohjeita noudattamalla tapahtumassa ei tule lähikontakteja tuntemattomien kanssa.