• JYVÄSKYLÄN PYÖRÄILYVIIKON 5.–14.5.2023 OHJELMA

    Ohjelma päivitetään tälle sivulle huhtikuun loppuun mennessä.

Perjantaista 5.5. sunnuntaihin 14.5.2023

Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

TAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
Alennuksia pyörällä kulkevilleAlennuksia pyörällä kaupoissa ja liikkeissä asioiville!

www.pyorailyviikko.fi/edut/
Jyväskylä

Perjantai 5.5.

Valtakunnallinen kaupunkipyöräilypäivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
14.00–18.00Tee se itse -pyöränhuoltopäiväTule opettelemaan omatoimista pyöränhuoltoa ja tekemään pieniä korjauksia fillarillesi JYPSin mekaanikkojen ohjauksessa.

Voit saapua opastukseen omien aikataulujesi mukaan. Paikan päällä on ostettavissa pyörään perusvaraosia, muuten tapahtuma on ilmainen.

Tapahtuma Facebookissa

Käsityön museon nettisivut
Suomen käsityön museon edusta, Kauppakatu 25, Jyväskylä
21.00–06.00Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyPoljetaan 5 Wattbike-kuntopyörällä rahaa syöpäsairaiden lasten hoitoon. Yritykset ja muut tahot voivat varata tapahtumasta puolituntisia itselleen sitoutuen maksamaan Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle 1 euron jokaisesta varaamanaan aikana poljetusta kilometristä. Jokainen voi tulla polkemaan lisää kilometrejä ja tukea hyvään tarkoitukseen!

Hyväntekeväisyyspyöräilyn tiedote

Hyväntekeväisyyspyöräily Facebookissa
Kävelykadun Kompassin lava

Lauantai 6.5.

Fillarifestarit ja valtakunnallinen Pyörä kuntoon -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
11.00–17.00FILLARIFESTARITFillarifestarien ensimmäinen päivä.

Fillarifestarien nettisivu

Fillarifestarien Facebook-tapahtuma julkaistaan myöhemmin.
Kauppakadun kävelykatu ja keskusta, Jyväskylä
11.00–17.00FILLARIFESTARIT: Pyöräily ja hyvinvointi -messutKävelykadulla esittelytelttoja, fillareita, varusteita, tietoa pyöräilystä ja kokeiluita!

Messujen näytteilleasettajat
Kävelykatu
11.00–17.00FILLARIFESTARIT: Pyöräilyviikon ja JYPSin esittelypistePyöräilyviikon ja JYPSin teltalla voi esimerkiksi kysellä pyöräilystä ja fillarilla liikkumisesta sekä Pyöräilyviikosta, liittyä yhdistykseen kampanjahintaan, ostaa Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -logollisia vaatteita sekä noutaa ilmaiseksi useiden Keski-Suomen paikkakuntien I Cycle -pyörätarroja. Myös yhdistyksen ajovaatteita on ostettavissa.Kävelykatu
11.00–11.45FILLARIFESTARIT: Musiikkiesitys: Lastenmusiikkiorkesteri LoiskisLastenmusiikkiorkesteri Loiskis esiintyy!Kompassin lava, kävelykatu
11.50–11.55FILLARIFESTARIT: BMX-pyöräilynäytösJyväskyläläiset BMX-pyöräilyn harrastajat esittäytyvät ja tekevät monenlaisia temppuja fillarin kanssa.Kompassi, kävelykatu
12.00–12.10FILLARIFESTARIT: Pyöräilyviikon avausPyöräilyviikon ja Fillarifestarien virallinen avaus.Kompassin lava, kävelykatu
12.10–12.15FILLARIFESTARIT: Jyväskylän pyöräilyn edistämisen kunniamainintojen luovutusJaetaan Jyväskylän vuoden 2023 pyöräilyn edistämisen kunniamaininnat.Kompassin lava, kävelykatu
12.15–12.20FILLARIFESTARIT: Jyväskylän lapsipyöräilypormestarin ensiesiintyminenJyväskylän lapsipyöräilypormestari 2023–2024 esiintyy ensimmäisen kerran ja hänelle luovutetaan vuodeksi käyttöön Ride Cycle Storen lahjoittama pormestarin virkapyörä.Kompassin lava, kävelykatu
12.20–12.30FILLARIFESTARIT: Team Rynkeby -hyväntekeväisyyspyöräilyn tulosjulkistusJulkaistaan edellisen yön pyöräilyn tulokset.

Hyväntekeväisyyspyöräilyn tiedote
Kompassin lava, kävelykatu
12.30–12.40FILLARIFESTARIT: BMX-pyöräilynäytösJyväskyläläiset BMX-pyöräilyn harrastajat esittäytyvät ja tekevät monenlaisia temppuja fillarin kanssa.Kompassi, kävelykatu
12.50–13.00FILLARIFESTARIT: Pyöräparaatin ohjeistusOhjeistetaan toiminta paraatissa.Kompassin lava, kävelykatu
13.00–14.00FILLARIFESTARIT: Jyväskylän 13. PyöräparaatiIloinen kaikille avoin tapahtuma, jossa fillaroidaan kulkueena kaupungin kaduilla. Mukana on monenlaisia fillareita ja musiikkia! Osallistuminen on hauskaa ja samalla vaikutamme yhdessä pyörällä kulkemisen puolesta, kun teemme fillarointia näkyväksi isolla joukolla.

Paraatiin ovat tervetulleita kaikki pyörällä liikkuvat lapsista aikuisiin – osallistuaksesi tarvitset vain minkä tahansa fillarin! Halutessasi voit tuunata ja koristella pyörääsi tai vaikka pukeutua johonkin tavanomaisesta eroavaan hupaisaan asuun.

Paraatiin osallistuu esimerkiksi lastenmusiikkiorkesteri Loiskis (säävarauksella).

Entä haluaako yhdistyksesi, työpaikkasi tai joukkueesi ilmoittautua hyvän asian puolesta järjestettävään paraatiin? Voitte ilmoittautua paraatin nettisivulla!

Paraatin nettisivu

Paraatin Facebook-tapahtuma
Kävelykadun Kompassilta, vajaan 10 km:n kierros keskusta- alueella
13.00–13.20FILLARIFESTARIT: Sport Fashion ShowLiikuntaan ja fillarointiin liittyvä muotinäytös! Näytöksen järjestää Fashion Unit.


Kompassin lava, kävelykatu
13.20–13.40FILLARIFESTARIT: : Respeite Capoeira Jyväskylän esitysRespeite Capoeira Jyväskylän esitys.

Capoeira on brasilialainen kamppailulaji, jossa yhdistyvät lajitekniikoiden harjoittelun lisäksi voima, liikkuvuus, kestävyys, akrobatia ja kehonhallinta.

Respeite Capoeira Jyväskylä ry:n tavoitteena on edistää capoeiran tuntemusta, parantaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä nostaa pysyvä innostus capoeira-kulttuuria kohtaan. Treenit soveltuvat kaikille ja harjoitusryhmiä löytyy aina kolmesta vuodesta ylöspäin. Mukaan treeneihin voi tulla koska vain, myös kesken kauden.

Respeite Capoeira Jyväskylän nettisivut

Respeite Capoeira Jyväskylä Facebookissa
Kompassi, kävelykatu
14.00FILLARIFESTARIT: Pyöräparaatin paluuParaati palaa kävelykadulle.Kompassi, kävelykatu
15.00–16.00FILLARIFESTARIT: PyöräilyesittelyitäNäytteilleasettajien ja kiinnostavien pyöräilyteemojen esittelyitä.Kompassin lava, kävelykatu
17.00FILLARIFESTARIT: Ensimmäinen päivä päättyySunnuntaina 7.5. festarit sijoittuvat tällä tietoa Kauppakadun pihakadulle Kirkkopuiston laidalle.

Fillarifestarit sunnuntaina 7.5. klo 12–17

Sunnuntai 7.5.

Fillarifestarit ja valtakunnallinen perhepyöräilypäivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
12.00–17.00FILLARIFESTARITFillarifestarien toinen päivä!

Fillarifestarien nettisivu

Fillarifestarien Facebook-tapahtuma julkaistaan myöhemmin
Alustavasti Kauppakadun pihakatu Kirkkopuiston laidalla, Jyväskylä
12.00–17.00FILLARIFESTARIT: Pyöräily ja hyvinvointi -messutEsittelytelttoja, fillareita, varusteita, tietoa pyöräilystä ja kokeiluita!

Messujen näytteilleasettajat
Pihakatu
12.00–17.00FILLARIFESTARIT: Pyöräilyviikon ja JYPSin esittelypistePyöräilyviikon ja JYPSin teltalla voi esimerkiksi kysellä pyöräilystä, fillarilla liikkumisesta, Pyöräilyviikosta ja Fillariakatemian toiminnasta, liittyä yhdistykseen kampanjahintaan, ostaa Jyväskylän ja Keski-Suomen I Cycle -logollisia vaatteita sekä noutaa ilmaiseksi useiden Keski-Suomen paikkakuntien I Cycle -pyörätarroja. Myös yhdistyksen ajovaatteita on ostettavissa.Pihakatu
12.00–17.00FILLARIFESTARIT: Lasten pyörien kuntotarkastusKuntotarkastetaan ja kevythuolletaan lasten pyöriä.Pihakatu
12.00–17.00FILLARIFESTARIT: Lasten taitoajorataJYPS Fillariakatemian taitoajorata lapsille ja lapsenmielisille.

Oma pyörä mukaan! Paikalla on myös lainattavissa ja testattavissa muutamia perheen pienimpien potkupyöriä sekä lasten maastopyöriä.
Pihakadulta
12.00–17.00FILLARIFESTARIT: Lasten puistosuunnistusLasten oma kuvasuunnistus Kirkkopuistossa. Suunnistaa voi liikkuen fillarilla tai jalan.Pihakadulta
12.00–15.00FILLARIFESTARIT: PyöränhuoltokurssiKaikille avoin ja ilmainen pyöränhuoltokurssi.

Kurssilla opetellaan pyörän kunnossapitämisen, säätämisen ja huoltamisen perusteita. Kurssilla harjoitellaan esimerkiksi öljyämisiä, vaihteiden ja jarrujen säätämistä sekä renkaiden, sisäkumien ja muiden kuluvien osien vaihtamista. Sisältöä muokataan osallistujaryhmän mukaan. Kouluttajina toimivat JYPSin kokeneet mekaanikot.

Ilmoittautumiset kurssille viimeistään 6.5. nettilomakkeella.

Kurssille mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittutunutta!

Huoltokurssin Facebook-tapahtuma
Pihakatu
17.00FILLARIFESTARIT: PäätösFestarit päättyvät, mutta Pyöräilyviikko jatkuu vielä viikon verran!

Maanantai 8.5.

Valtakunnallinen sähköpyöräilypäivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
17–18.30LiikennekoulutusHallitsetko turvallisen ajoradoilla ja muilla väylillä pyörällä kulkemisen? Miten kannattaa ryhmittäytyä risteyksissä? Kuka väistää ja ketä?

Tule mukaan kaikille avoimeen ja ilmaiseen liikennekoulutukseen!

Koulutuksessa opastetaan fiksuun fillarilla kulkemiseen kaupungeissa ja taajamissa. Perehdymme pyöräilyn liikennesääntöihin sekä harjoittelemme ajamista käytännössä.

Koulutukseen sisältyy lyhyt yleisosuus lähtöpaikalla ja sen jälkeen pyöräilemistä omilla fillareilla keskustassa.

Osallistujien kesken arvotaan 3 kpl I Cycle Jyväskylä -teepaitoja (arvo 20 €/kpl)

Kouluttajina JYPSin kokeneita pyöräilynohjaajia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Facebookissa tai JYPSin Nimenhuudossa.

Liikennekoulutusten nettisivu
Aren aukiolta, Puistokatu 1, Jyväskylä
17.30–18.45Fillarikoulu 5–7-vuotiailleJYPSin Fillarikoulu kaikille 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalajeihin, erityisesti maastopyöräilyyn.

Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastusta. Fillarikoulusta saa myös oppia yleisesti pyörällä kulkemiseen ja liikenteessä liikkumiseen.

Fillarikoulu kokoontuu ma 8.5., ke 10.5., ma 15.5. ja ke 17.5.

Huom! Koulu on maksullinen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Fillarikoulun nettisivu
Laajavuori, Laajavuorentie 15, Jyväskylä
17.30–18.45Fillarikoulu 8–13-vuotiailleJYPSin Fillarikoulu kaikille 8–13-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalajeihin, erityisesti maastopyöräilyyn.

Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastusta. Fillarikoulusta saa myös oppia yleisesti pyörällä kulkemiseen ja liikenteessä liikkumiseen.

Fillarikoulu kokoontuu ma 8.5., ke 10.5., ma 15.5. ja ke 17.5.

Huom! Koulu on maksullinen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Fillarikoulun nettisivu
Laajavuori, Laajavuorentie 15, Jyväskylä

Tiistai 9.5.

Valtakunnallinen Pyörällä töihin -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
00.00–23.59Pyörällä töihinPyöräilyviikko, JYPS ja Jyväskylän kaupunki haastavat kaikki keskisuomalaiset fillaroimaan duuniin Pyörällä töihin -päivänä!

Osallistu kulkemalla fillarilla töihin ja jatka haastetta kutsumalla tuttusi mukaan esimerkiksi Facebook-tapahtumassa!

Työnantajat voivat osallistua Pyörällä töihin -päivään esimerkiksi palkitsemalla fillaroivia työntekijöitään. Palkitseminen voi olla vaikkapa ilmainen aamiainen työpaikalla tai pyöränhuoltolahjakortin arvonta.

Kannustetaan kaikki polkimille! Kiitos kun kuljet pyörällä!

Pyörällä töihin -päivän tiedote

Pyörällä töihin -päivän Facebook-tapahtuma
Keski-Suomi
07.00–10.00Ilmainen fillariaamiainenPyörällä töihin -päivän kunniaksi ilmainen kaurapuuroaamiainen kahveineen ja jälkkärilakupatukoineen 300 ensimmäiselle töihin fillaroivalle!

Puuro on gluteenitonta sekä kahvi ja tee Reilua kauppaa. Lakut ovat Pandan valmistamia.

Lisäksi tapahtumassa saa ilmaa renkaisiin ja öljyä ketjuun sekä voi liittyä JYPSin jäseneksi kampanjahintaan ja ostaa I Cycle JKL -teepaitoja ja -huppareita.

Tapahtuman järjestää JYPS / Fillarilla pääsee -hanke yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa.

Tervetuloa aamiaiselle – ja kiitos kun kuljet pyörällä!

Fillariaamiaisen tiedote julkaistaan myöhemmin

Fillariaamiaisen Facebook-tapahtuma julkaistaan myöhemmin
Paikka varmistuu myöhemmin
18.00–20.30Tutustu maastopyöräilyynPyöräilyviikon tutustuminen maastopyöräilyyn.

Ajetaan rauhallisesti reilun parin tunnin lenkki poluilla ja muilla maastoreiteillä. Ohessa ryhmän mukaan tietoa maastopyöräilystä.

Ota mukaan maasto- tai hybridipyörä, kypärä, pitkäsormiset käsineet, juotavaa sekä hieman syötävää. Ajolasit ovat suositeltavat.

Jos sinulla ei ole omaa maastopyörää, niin voit vuokrata sähkö- tai täysjoustomaastopyörän Laajiksesta 10 %:n alennuksella – edun saat koodilla JYPS2023 varatessasi ja maksaessasi vuokran Laajiksen verkkokaupassa.

Tarvittaessa lisävinkkejä löytyy JYPSin yhteislenkkisivulta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Facebookissa tai JYPSin Nimenhuudossa.
Aren aukiolta, Puistokatu 1, Jyväskylä

Keskiviikko 10.5.

Valtakunnallinen Pyörällä kouluun -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
00.00–23.59Pyörällä kouluunPyöräilyviikko, JYPS ry ja Jyväskylän kaupunki haastavat keskisuomalaiset lapset, nuoret ja opiskelijat fillaroimaan kouluun sekä vanhemmat ja koulut edistämään koulumatkojen kulkemista fillarilla Pyörällä kouluun -päivänä!

Osallistu pyöräilemällä kouluun ja haasta myös kaverisi mukaan esimerkiksi Facebook-tapahtumassa!

Vanhemmat voivat osallistua päivään kannustamalla lastansa fillaroimaan, huoltamalla tai huollattamalla lapsen pyörän, hankkimalla lapselle uusia pyöräilyvarusteita, vähentämällä tarpeettomia koulukuskauksia, organisoimalla pyöräilevän koulubussin omalle asuinalueelle…

Koulut voivat osallistua järjestämällä fillaritoimintaa. Toiminta voi olla pyöräretkiä, pyörien kuntotarkastus, pyöränhuolto- tai fiksun fillaroimisen opetusta, pyöräilyaiheinen aamunavaus, pyöräparkkien tai koulumatkareittien kunnon selvittämistä ja parannusehdotuksien laadintaa, pyöräilymerkin suorittaminen...

Kannustetaan kaikki polkimille! Kiitos kun kuljet pyörällä!

Pyörällä kouluun -päivän tiedote!

Pyörällä kouluun -päivän Facebook-tapahtuma!
Keski-Suomi
09.00–13.00Pyörällä kouluun -tapahtumaOppilaille liikennesääntöopetusta, ajotaitorata, pyörien kuntotarkastus jne. Mukana JYPS, Jyväskylän kaupunki, Liikenneturva ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen fillaripoliisit.
Keltinmäen koulu, Keltinmäentie 11, Jyväskylä
13.00–16.00Kyllä pyörille -seminaariPerehdytään Suomen parhaisiin pyöräilyn edistämisen käytäntöihin sekä pyörällä kulkemisen tilanteeseen Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Tavoitteena on kehittää pyöräilyolosuhteita ja lisätä fillarilla liikkumista.

Seminaarin järjestää JYPS / Fillarilla pääsee -hanke yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa.

Ohjelma sekä ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin!
Kaupunginkirjaston Wolmarinsali, Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä, tai omalla tietokoneella Pyöräilyviikon Facebook-sivulla
16.00–18.00Vaikuttajien PyöräilyJyväskylän ja Keski-Suomen päättäjille tarkoitetulla retkellä jatketaan keskustelua Kyllä pyörille -seminaarin aiheista sekä käydään tutkimassa keskusta-alueen pyöräväyliä ja -parkkeja paikan päällä.

Lähde retkelle omalla fillarilla – ota yhteyttä, jos tarvitset lainasähköpyörää!

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin!
Kaupunginkirjaston edustalta, Vapaudenkatu 39–41, Jyväskylä
17.30–18.45Fillarikoulu 5–7-vuotiailleJYPSin Fillarikoulu kaikille 5–7-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalajeihin, erityisesti maastopyöräilyyn.

Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastusta. Fillarikoulusta saa myös oppia yleisesti pyörällä kulkemiseen ja liikenteessä liikkumiseen.

Fillarikoulu kokoontuu ma 8.5., ke 10.5., ma 15.5. ja ke 17.5.

Huom! Koulu on maksullinen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Fillarikoulun nettisivu
Laajavuori, Laajavuorentie 15, Jyväskylä
17.30–18.45Fillarikoulu 8–13-vuotiailleJYPSin Fillarikoulu kaikille 8–13-vuotiaille tytöille ja pojille kunnosta ja taidoista riippumatta.

Fillarikoulussa perehdytään ohjatusti pyöräilyn perustaitoihin eli pyöränkäsittelyyn ja turvalliseen liikenteessä pyöräilemiseen sekä pyöräilyn alalajeihin, erityisesti maastopyöräilyyn.

Fillarikoulun kautta on helppoa ja turvallista aloittaa pyöräilyharrastusta. Fillarikoulusta saa myös oppia yleisesti pyörällä kulkemiseen ja liikenteessä liikkumiseen.

Fillarikoulu kokoontuu ma 8.5., ke 10.5., ma 15.5. ja ke 17.5.

Huom! Koulu on maksullinen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Fillarikoulun nettisivu
Laajavuori, Laajavuorentie 15, Jyväskylä

Torstai 11.5.

Valtakunnallinen Pyörällä harrastuksiin -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
18.00–20.30Tutustu maastopyöräilyynPyöräilyviikon tutustuminen maastopyöräilyyn.

Ajetaan rauhallisesti reilun parin tunnin lenkki poluilla ja muilla maastoreiteillä. Ohessa ryhmän mukaan tietoa maastopyöräilystä.

Ota mukaan maasto- tai hybridipyörä, kypärä, pitkäsormiset käsineet, juotavaa sekä hieman syötävää. Ajolasit ovat suositeltavat.

Jos sinulla ei ole omaa maastopyörää, niin voit vuokrata sähkö- tai täysjoustomaastopyörän Laajiksesta 10 %:n alennuksella – edun saat koodilla JYPS2023 varatessasi ja maksaessasi vuokran Laajiksen verkkokaupassa.

Tarvittaessa lisävinkkejä löytyy JYPSin yhteislenkkisivulta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Facebookissa tai JYPSin Nimenhuudossa.
Aren aukiolta, Puistokatu 1, Jyväskylä

Perjantai 12.5.

Valtakunnallinen Pyörällä kauppaan -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
00.00–23.59Pyörällä kauppaanPyöräilyviikko, JYPS ja Jyväskylän kaupunki haastavat keskisuomalaiset käymään kauppa-asioillaan fillarilla Pyörällä kauppaan -päivänä!

Osallistu käymällä fillarilla kaupassa ja jatka haastetta kutsumalla tuttusi mukaan esimerkiksi myöhemmin julkaistavassa Facebook-tapahtumassa!

Myös kaupat voivat osallistua päivään esimerkiksi pyörällä kulkeville tarjottavilla alennuksilla tai palkitsemisilla, käynnistämällä pyöräpysäköinnin parantamishankkeen tai vaikuttamalla parempien pyöräväylien puolesta.

Kannustetaan kaikki polkimille! Kiitos kun kuljet pyörällä!

Pyörällä kauppaan -päivän tiedote julkaistaan myöhemmin

Pyörällä kauppaan -päivä Facebook-tapahtuma julkaistaan myöhemmin

Huom! Muista myös Pyöräilyviikon edut fillarilla kulkeville.
Keski-Suomi
00.00–23.59Pyörällä kauppaan – ja laku kaupan päälle!Käy tänä Pyörällä kauppaan -päivänä fillarilla kampanjaan osallistuvissa liikkeissä – ja saat Pandan lakupatukan kaupan päälle! Lakun saa esittämällä fillarin avainta.

Kiitos kun kuljet pyörällä!

Kampanjaan osallistuvat liikkeet julkaistaan myöhemmin.

Huom! Lakuja on tietty määrä per liike, joten niitä ei välttämättä riitä kaikille.
Jyväskylä

Lauantai 13.5.

Valtakunnallinen pyörämatkailupäivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
12.00–14.0020. Harju MTBPerinteinen näyttävä maastopyörätapahtuma, jossa poljetaan keskustan Harjulla. Tule katsomaan tai haastamaan itsesi osallistumalla! Tapahtuma on osa Keski-Suomen pyöräilycupia eli Ride Cycle Store Cupia.

Harju MTB:n nettisivu

Harju MTB Facebookissa
Harju, Oikokatu 7, Jyväskylä
18.00–22.00YöpyöräilyPyöräilyviikon perinteinen Yöpyöräily.

Osallistujien kesken arvotaan 2 pyörän ledivalosarjaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin!
Aren aukiolta, Puistokatu 1, Jyväskylä

Sunnuntai 14.5.

Valtakunnallinen Pyörällä kaiken ikää -päivä
Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.

AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
12.00–16.00Jyväskylän 20. KuvasuunnistusSuunnistetaan rastikohteisiin kuvien avulla. Rastit pitää ensin tunnistaa ja sen jälkeen löytää. Rastikohteina on 12 nähtävyyttä ja vähintään 6 kiertämällä osallistuu palkintoarvontoihin. Pääpalkintona kaikki rastit kiertäneiden kesken on Ride Cycle Storen 300 euron arvoinen pyörälahjakortti!

Mainos julkaistaan tapahtuman nettisivulla ja Facebookissa aamulla 14.5.

Kuvasuunnistuksen nettisivu

Kuvasuunnistuksen Facebook-tapahtuma julkaistaan myöhemmin
Jyväskylä