Osallistu

//

HUOM! Alla on vuoden 2017 kisojen ja kampanjoiden tiedot.

TEAM RYNKEBY -HYVÄNTEKEVÄISYYSPYÖRÄILY 5.–6.5.2017

Hyväntekeväisyyspyöräily alkaa Kompassille tulevalla lavalla perjantaina 5.5. klo 21 ja jatkuu lauantaiaamuun klo 6 asti. Lavalla on 5 Wattbike-kuntopyörää, joilla poljetaan yön 9 tunnin aikana niin paljon kilometrejä kuin ehditään. Tavoitteena on polkea 1300 kilometriä eli laskennallisesti Suomi päästä päähän! Tapahtuman tukijat lahjoittavat jokaisesta kilometristä 1 euron Sylva ry:lle syöpäsairaiden lasten auttamiseksi.

Tapahtumaan tukijaksi?

Yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat ilmoittautua hyväntekeväisyyspyöräilyn tukijaksi. Tukeminen tapahtuu varaamalla tapahtumasta vähintään puoli tuntia tukijan nimiin. Tukija sitoutuu maksamaan 1 euron jokaisesta varattuna aikana tapahtumassa poljetusta kilometristä.

Tapahtumassa on käytössä 5 Wattbike-kuntopyörää, joten puolen tunnin aikana ehditään polkea arviolta enintään noin 75 kilometriä (5 pyörää x 30 km/h : 2). Näin puolen tunnin varaaminen kustantaa arviolta enintään noin 75 euroa. Jos pyöräilijöitä on vähemmän tai he polkevat arvioitua hitaammin, niin tuen suuruus pienenee. Ilmoittautukaa tukijaksi viimeistään torstaina 4.5. nettilomakkeella!

Tapahtumaan pyöräilijäksi?

Tapahtumassa pyöräilevät vapaaehtoiset esimerkiksi Team Rynkebystä ja JYPSistä. Kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan polkemaan kilometrejä syöpäsairaiden lasten hyväksi! Voit ilmoittautua mukaan viimeistään 4.5. nettilomakkeella!

Tulosten julkaiseminen

Tapahtuman tukijoiden ja pyöräilijöiden nimet sekä tulokset julkaistaan Pyöräilyviikon Fillarifestareilla lauantaina 6.5. klo 12:30 sekä nettisivuilla.

Lisätietoja tiedotteessa. Lue vuoden 2017 pyöräilyn tulokset!


POLE PALOKKAJÄRVEN YMPÄRI 6.–14.5.2017

Palokkajarvi_pieninLeikkimieliseen POLE Palokkajärven ympäri -kisaan osallistut fillaroimalla Pyöräilyviikon aikana omatoimisesti ja omien aikataulujen mukaan
Palokkajärven ympäri merkittyä reittiä
. Merkitse ajamasi kierrokset ylös ja ilmoita ne Pyöräilyviikon lopuksi.

Kisan kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja ja myös eniten kierroksia ajaneet palkitaan. Pääpalkintona osallistujien kesken arvotaan jyväskyläläisen Polen lahjoittama Pole Kolmi -pyörä!

Ilmoita ajamasi kierrokset nettilomakkeella.

Reittiä saa vapaasti fillaroida myös kilpailuajan ulkopuolella! Noin 10 kilometrin reitti on merkitty I Cycle JKL -tunnuksilla.


FILLARILLA TREENEIHIN 6.–14.5.2017

JYPS ja Kasva urheilijaksi Jyväskylässä haastavat kaikki keskisuomalaiset fillaroimaan urheilutreeneihinsä Pyöräilyviikon aikana 6.–14.5. Haastamme myös kaikki urheiluseurat kannustamaan ja tukemaan harjoituksiinsa fillaroimista.

Kun fillaroi treeneihin, niin saa näppärästi tehtyä harjoituksen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Samalla opetamme esimerkiksi lapsille terveellistä liikunnallista elämäntapaa.

Halutessasi voit ilmoittaa urheiluseurasi mukaan tempaukseen ja näin saatte positiivista näkyvyyttä toiminnallenne: https://urly.fi/KCB. Ilmoittautuneiden kesken arvotaan 4 kpl kylpypyyhkeitä ja 4 kpl I Cycle -teepaitoja!

Lisätietoja seuroille ja huoltajille kampanjasta:

Tervetuloa mukaan kannustamaan niin lapsia kuin aikuisia pyöräilemään! Klikkaa itsesi mukaan myös Facebook-tapahtumassa!

Lue Fillarilla treeneihin -kampanjan 2017 tulokset!


WATTBIKE-KUNTOPYÖRÄKISA 6.5.2017 KLO 11:00–17:00

Tule fillaroimaan Keski-Suomen Wattbike-mestariksi Fillarifestareilla lauantaina 6.5. klo 11:00–17:00! Ota mukaan pyöräilyasu ja -kengät sekä polje kuntopyörällä 1 km mahdollisimman nopeasti.

Ilmoittautuminen etukäteen: toimisto@wattbike.fi.


FILLARIROGAINING 7.–14.5.2017

FillarirogainingKokeilkaa Pyöräilyviikolla fillarirogainingia! Kasatkaa 2–5 henkilön joukkue ja suunnitelkaa kartan perusteella reitti, jolla saatte kerättyä mahdollisimman paljon pisteitä.

Osallistua voi kahdella tavalla, joko yhteislähtökisassa sunnuntaina 7.5. tai tämän jälkeen omatoimisesti Pyöräilyviikon aikana 14.5. mennessä. Yhteislähtökisa alkaa Fillarifestareilta sunnuntaina 7.5. klo 12.

Järjestäjänä MaastoMahti ry. Osallistumismaksu 10 €.

Lue lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet!


STARK BICYCLE PULLING SUNNUNTAINA 7.5.2017 KLO 14

Kuka jaksaa polkea vedettävän painon kanssa maaliin asti? Ajetaan tractor pulling -tyylinen leikkimielinen pyöräkisa Kirkkopuiston Paraatiaukiolla Fillarifestarien yhteydessä.

Kisa ajetaan järjestäjän tarjoamilla peruspyörillä, joiden perään on kiinnitetty vedettävä painoketju. Tarkoitus on vetää painoketju enintään noin 50 metrin matka maaliin asti (full pull). Vedettävä paino lisääntyy matkan edetessä.

Kisa poljetaan pudotuskisana pareittain. Parista pääsee jatkoon joko pidemmälle polkenut tai, jos molemmat pääsevät maaliin asti, nopeammin maaliin vetänyt.

Mitalisijat ratkaistaan lopuksi sarjoittain finaalissa ja pronssiottelussa.

Kisassa on naisten ja miesten sarjat. Mukaan mahtuu molemmissa sarjoissa 16 ensin ilmoittautunutta. Molempien sarjojen 3 parasta palkitaan.

Kisassa on 5 euron osallistumismaksu. Maksu on maksettava käteisellä tai maksukortilla paikan päällä JYPSin teltalla Kauppakadun pihakadulla Kirkkopuiston laidalla kisapäivänä klo 12:30–13:30.

Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella 6.5. klo 18 mennessä! Jos sarjat eivät muuten tule täyteen, niin myös paikan päällä klo 12:30–13:30 voi ilmoittautua.

Halutessasi voit ilmoittautua ja houkutella kavereitasi osallistumaan Facebookissa.


PYÖRIEN VUOKRAUS TUTUSTU MAASTOPYÖRÄILYYN -LENKEILLE 9. JA 11.5.

Jos sinulla ei ole omaa maastopyörää, niin voit vuokrata tiistain 9.5. ja torstain 9.5. Tutustu maastopyöräilyyn -lenkeille Versonalta Felt-läskipyörän hintaan 25 €. Jos lenkkiin on vähemmän kuin 2 vrk, niin vuokrahinta on 30 €. Varaukset tehdään Johkun varauspalvelun kautta. Hinnat sisältävät kypärän lainauksen ja pyörien kuljetukset lähtöpaikalle. Pyörät palautetaan Jyväskylän keskustaan lenkin jälkeen.