TEAM RYNKEBY -HYVÄNTEKEVÄISYYSPYÖRÄILY 4.–5.5.2018

Hyväntekeväisyyspyöräilyllä kerätään varoja syöpään sairastuneille lapsille ja nuorille. Kauppakadun Kompassille tulevalla lavalla on 5 Wattbike-kuntopyörää, joilla poljetaan perjantai-illasta klo 21 lauantaiaamuun klo 6 asti niin paljon kilometrejä kuin ehditään. Tavoitteena on polkea 1300 kilometriä eli laskennallisesti Suomi päästä päähän! Tapahtumaan kerätään tukijoita, jotka lahjoittavat jokaisesta kilometristä 1 euron Lasten Syöpäsäätiö Aamulle ja Sylva ry:lle.

Tapahtuman löydät myös Facebookista!

Tapahtumaan tukijaksi?

Yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt voivat ilmoittautua hyväntekeväisyyspyöräilyn tukijaksi. Tukeminen tapahtuu varaamalla tapahtumasta vähintään puoli tuntia tukijan nimiin. Tukija sitoutuu maksamaan 1 euron (+alv) jokaisesta varattuna aikana tapahtumassa poljetusta kilometristä.

Tapahtumassa on käytössä 5 Wattbike-kuntopyörää, joten puolen tunnin aikana ehditään polkea arviolta enintään noin 75 kilometriä (5 pyörää x 30 km/h : 2). Näin puolen tunnin varaaminen kustantaa arviolta enintään noin 75 euroa (+alv). Jos pyöräilijöitä on vähemmän tai he polkevat arvioitua hitaammin, niin tuen suuruus pienenee. Ilmoittautukaa tukijaksi viimeistään torstaina 3.5. nettilomakkeella!

Tapahtumaan pyöräilijäksi?

Tapahtumassa pyöräilevät vapaaehtoiset esimerkiksi Team Rynkeby – God Morgonista ja JYPSistä. Kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan polkemaan kilometrejä syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi! Voit ilmoittautua mukaan viimeistään 3.5. nettilomakkeella!

Tulosten julkaiseminen

Tapahtuman tukijoiden ja pyöräilijöiden nimet sekä tulokset julkaistaan Pyöräilyviikon Fillarifestareilla lauantaina 5.5. klo 12:30 sekä nettisivuilla. Vuodet 2017 vuoden tulokset löytyvät tiedotteesta!


POLE JYVÄSJÄRVEN YMPÄRI 5.–13.5.2018

Leikkimieliseen POLE Jyväsjärven ympäri -kisaan osallistut fillaroimalla Pyöräilyviikolla omatoimisesti ja omien aikataulujen mukaan Rantaraittia Jyväsjärven ympäri. Kisan osallistujien kesken arvotaan palkintoja ja myös eniten kierroksia ajaneet palkitaan!

Reitin pituus on noin 12 km. Reittikartta löytyy täältä. Reittiä ei ole merkitty maastoon.

Merkitse ajamasi kierrokset ylös ja ilmoita ne nettilomakkeella viimeistään maanantaina 14.5.!

Vuonna 2017 järjestimme POLE Palokkajärven ympäri -kisan. Sen tulokset löytyvät täältä.


FILLARILLA TREENEIHIN 5.–13.5.2018

JYPS ja Keski-Suomen Liikunta haastavat kaikki keskisuomalaiset fillaroimaan urheilutreeneihinsä Pyöräilyviikon aikana 5.–13.5. Haastamme myös kaikki urheiluseurat kannustamaan ja tukemaan harjoituksiinsa fillaroimista.

Kun fillaroi treeneihin, niin saa näppärästi tehtyä harjoituksen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn. Samalla opetamme esimeriksi lapsille terveellistä liikunnallista elämäntapaa.

Lisätietoja seuroille ja huoltajille kampanjasta:

Tervetuloa mukaan kannustamaan niin lapsia kuin aikuisia pyöräilemään! Klikkaa itsesi mukaan myös Facebook-tapahtumassa!


#PYÖRÄLLÄPUTIIKKIIN-KUVAKILPAILU 5.–13.5.2018

Pyöräilyviikon teema on tänä vuonna Pyörällä kauppaan. Kauppamatka fillarilla sujuu rennosti, mukavasti ja – mikä parasta  usein fillarilla voi kurvata aivan kaupan eteen! Ota Pyöräilyviikolla 5.13.5. hauska ja oivaltava kuva kauppamatkastasi. Ihanat putiikit -tapahtumaa vietetään Jyväskylässä 4.–5.5. Inspiroidu ja osallistu Ihanat putiikit -tapahtumaan tai nappaa valokuva milloin vain viikon aikana.

Kolme parasta kuvaa palkitaan tuotepalkinnoin ja julkaistaan Pyöräilyviikon somekanavissa ja Jyväskylä Cycle Chic -blogissa.

Merkitse kuva hashtageilla #pyörälläputiikkiin ja #jklpyöräilee.

Vuoden 2018 voittajakuvat löydät tiedotteesta.


POLE & STARK FILLARIPULLING SUNNUNTAINA 6.5.2018 KLO 14–16

Kuka jaksaa ajaa vedettävän painon kanssa pisimmälle? Leikkimielinen Pole & Stark Fillaripulling poljetaan Fillarifestareiden yhteydessä Kirkkopuiston Paraatiaukiolla.

Fillaripullingissa pyörien perään on kiinnitetty raskas painoketju. Tarkoitus on vetää ketju noin 30 metrin matka maaliin asti (full pull) – tai ainakin pidemmälle kuin samassa parissa ajava kanssakisaaja. Vedettävä paino lisääntyy matkan edetessä. Maksimipaino on noin 60 kg.

Kisa poljetaan pudotuskisana pareittain. Parista pääsee seuraavalle kierrokselle joko pidemmälle polkenut tai nopeammin maaliin asti ajanut. Mitalisijat eli samalla Suomen parhaat ratkaistaan lopuksi sarjoittain finaalissa ja pronssiottelussa.

Kisa ajetaan jyväskyläläisen Pole Bicyclesin Sarvi-pyörillä. Kisan muut tarvikkeet tarjoaa STARK Jyväskylä.

Kisan sarjoina ovat naiset ja miehet. Mukaan mahtuu molemmissa sarjoissa 16 ensin ilmoittautunutta. Molempien sarjojen 3 parasta palkitaan.

5 euron osallistumismaksu on maksettava käteisellä, maksukortilla tai liikuntasetelillä paikan päällä JYPSin teltalla Kauppakadun pihakadulla Kirkkopuiston laidalla kisapäivänä klo 12–13:30.

Ilmoittaudu mukaan nettilomakkeella 5.5. klo 18 mennessä! Jos sarjat eivät muuten tule täyteen, niin myös paikan päällä klo 12–13:30 voi ilmoittautua mukaan.

Vuoden 2017 fillaripullingin tulokset löytyvät tiedotteesta.

Halutessasi voit ilmoittautua ja houkutella kavereitasi osallistumaan Facebookissa.


FILLARIROGAINING 12.5.2018

FillarirogainingKokeilkaa Pyöräilyviikolla fillarirogainingia! Kasatkaa 2–5 henkilön joukkue ja suunnitelkaa kartan perusteella reitti, jolla saatte kerättyä mahdollisimman paljon pisteitä.

Tarjolla on oma rata myös jalkaisin liikkuville.

Järjestäjänä MaastoMahti ry. Osallistumismaksu  25–45 €.

Lue lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet!