Sunnuntain Fillaripäivät sijoittuu Kirkkopuiston Paraatiaukiolle.

Pyöräilyyn ja liikuntaan liittyviä varusteita voi myydä sekä ostaa pyöräily- ja liikuntakirppiksella klo 13–15.

Huimanhauska Fillaripullingin MM-kisa poljetaan alkaen klo 13. Tule kokeilemaan kuinka pitkälle sinä saat vedettyä painoketjun!

Fillarimessuilla voi koeajaa monenlaisia pyöriä ja hankkia vaikkapa paljasjalkatossuja. JYPSin teltalta voi ostaa I Cycle JKL -teepaitoja ja -huppareita. Fillaripäivien näytteilleasettajat on listattu täällä.

Lapset ja lapsenmieliset voivat testata itseään taitoajoradalla ja puistosuunnistuksessa. Näyttävää BMX-pyöräilyesitystä voi seurata klo 14.

Tervetuloa viettämään mukava päivä Kirkkopuiston kupeeseen!

Halutessasi voit ilmoittautua Fillaripäiville ja kutsua kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa.

Toimintaohjeita koronan varalta

Tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana. Muistetaan myös hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet osallistuttaessa!


SUNNUNTAIN FILLARIPÄIVIEN OHJELMA 2020

Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.
AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA
12.00–16.00FILLARIPÄIVÄT6 ohjelmanumeron Fillaripäivä Kirkkopuiston Paraatiaukiolla!

Fillaripäivät Facebookissa.
Kirkkopuiston Paraatiaukio
12.00–16.00FillarimessutNäytteilleasettajat kertovat toiminnastaan. Mukana mm. JYPS, Liikenneturva, Iikan Pyörävarikko, Classic Bike, Mixathlon...

JYPSin pisteellä voi esimerkiksi liittyä yhdistykseen kampanjahintaan. Myynnissä I Cycle JKL -teepaitoja ja -huppareita sekä JYPSin seuravaatteita!
Kirkkopuiston Paraatiaukio
12.00–16.00Lasten taitoajorataJYPS Fillariakatemian taitoajorata lapsille ja lapsenmielisille. Oma pyörä mukaan!Kirkkopuiston Paraatiaukio
12.00–16.00Lasten puistosuunnistusLasten oma kuvasuunnistus Kirkkopuistossa. Suunnistaa voi liikkuen fillarilla tai jalan.Kirkkopuisto
12.00–16.00Pyöräily- ja liikuntakirppisTule myymään tarpeettomat pyöräilyyn ja liikuntaan liittyvät varusteesi tai tekemään löytöjä!

Myyntipaikat ovat ilmaisia ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä klo 12 alkaen. Myyntialueella on suojana tapahtumatelttoja sateen varalta. Myös joitain pöytiä on tarjolla. Ota varmuudeksi oma myyntialusta mukaan.

Kirppis Facebookissa.
Kirkkopuiston Paraatiaukio
13.00–15.30Stark MM-FillaripullingKuka jaksaa polkea vedettävän painon kanssa pisimmälle? Fillaripullingissa tavoitteena on vetää pyörän perään kiinnitetty painoketju 30 metriä – tai ainakin pidemmälle kuin kanssakisaajat. Leikkimielinen tapahtuma poljetaan pudotuskisana pareittain. Mitalisijat eli samalla Suomen parhaat ratkaistaan lopuksi finaalissa ja pronssiottelussa. Sarjoina naiset ja miehet.

Fillaripullingin tiedote.

Fillaripulling Facebookissa.
Kirkkopuiston Paraatiaukio
14.00–14.15BMX-pyöräilynäytösJyväskyläläiset BMX-harrastajat esittäytyvät ja tekevät monenlaisia temppuja fillarin kanssa.Kirkkopuiston Paraatiaukio