Vuoden 2021 Fillaripäivistä tai -festareista tiedotaan myöhemmin!


Pyöräilyviikko päättyy viikonlopun mittaisiin Fillaripäiviin. Fillaripäivät on kevennetty versio jo perinteisistä Fillarifestareista – tänä vuonna emme koronatilanteen vuoksi järjestä konsertteja tai isoja pyöräilymessuja.

Lauantain 12.9. Fillaripäivät sijoittuu Jyväskylän kävelykadulle Kompassin ympärille, Kompassille tulevalle tapahtumalavalle ja keskustaan. Päivään sisältyy 12 ohjelmanumeroa!

Tapahtumiin osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Halutessasi voit ilmoittautua Fillaripäiville ja kutsua kavereitasi mukaan Facebook-tapahtumassa.

Keskustassa järjestetään samaan aikaan Muotipäivät, jonka kanssa teemme tiivistä yhteistyötä.

Jyväskylän keskusta täyttyy pyörällä liikkuvista

Fillaripäivät avaa Ilmavoimien puolesta klo 12 Ilmasotakoulun johtaja Henrik Elo. Samassa yhteydessä lavalla jaetaan Jyväskylän pyöräilyn edistämisen kunniamaininnat ja Jyväskylän vuoden 2020 lapsipyöräilypormestari Eemil Penttinen esiintyy ensimmäisen kerran.

Kävelykadulla on esittely- ja myyntitelttoja. Messuilla voi vaikkapa koeajaa monenlaisia pyörämalleja sekä tutustua kustomoituihin fillareihin ja uuteen tieliikennelakiin pyörällä kulkemisen kannalta. JYPSin teltalta voi esimerkiksi ostaa I Cycle JKL -teepaitoja ja -huppareita. Näytteilleasettajat on listattu täällä.

Lauantain huippukohta on Pyöräparaati klo 13–14. Paraatissa ajamme rauhallisesti kulkueena noin 9 km pitkin keskustan katuja.

Muotipäivien kanssa järjestetään Kompassin lavalla Sport Fashion Show. Lavan edustalla nähdään hienoja fillaritrial- ja BMX-esityksiä.

Päivä päättyy maailmanympäripyöräilijä Taneli Roinisen retkipyöräilyesitykseen ja varuste-esittelyyn.

Toimintaohjeita koronan varalta

Tapahtumaan voi osallistua vain täysin terveenä ja oireettomana. Muistetaan myös hyvä hygienia ja riittävät etäisyydet osallistuttaessa!

Lauantain 8.5.2021 ohjelma

Mobiililaitteella vieritä ohjelmanäkymää sivulle nähdäksesi tapahtumakuvauksen ja -paikan.
AIKATAPAHTUMAKUVAUSPAIKKA