Pyöräparaati on iloinen kaikille avoin tapahtuma, jossa fillaroidaan rauhalliseen tahtiin kulkueena pitkin Jyväskylän katuja. Mukana on monenlaisia fillareita ja livemusiikkia! Osallistuminen on hauskaa ja samalla vaikutamme yhdessä pyörällä kulkemisen ja parempien pyöräilyolosuhteiden puolesta, kun teemme fillarointia näkyväksi isolla joukolla.

Paraatiin ovat tervetulleita ja toivottuja kaikki pyörällä liikkuvat lapsista aikuisiin – osallistuaksesi tarvitset vain minkä tahansa fillarin! Halutessasi voit tuunata ja koristella pyörääsi tai vaikka pukeutua johonkin tavanomaisesta eroavaan hupaisaan asuun.

Paraati on aiemmin järjestetty vuosina 2011–2018. Paraati on aina kerännyt useampi sata osallistujaa.

Tule mankelillasi mukaan! Haasta paraatiin myös sukulaisesi, työtoverisi ja kaverisi – vaikkapa Facebook-tapahtumassa!

Lähtöpaikka, reitti ja paraatissa eteneminen

Paraatia varten kokoonnutaan kävelykadun Kompassille. Reitti on Asemakatu–VapaudenkatuVäinönkatuHannikaisenkatu–Vaasankatu–Rantaväylä–Satamakatu–Siltakatu–Satamakatu–Schaumanin puistotie–Heikinkatu–Vapaudenkatu–Kalevankatu–Yliopistonkatu–Vaasankatu–Kauppakatu.

Paraatissa pyöräillään ajoradoilla rauhalliseen tahtiin ja muita varoen. Mukana on sekä poliiseja että keltaisiin liiveihin pukeutuneita liikenteenohjaajia – muista noudattaa heidän ohjeitaan!

Porukalla paraatiin?

Haluaako yhdistyksesi, työpaikkasi tai joukkueesi ilmoittautua hyvän asian puolesta järjestettävään paraatiin?

Ilmoittautuneet listataan tällä sivulla ja myös paraatissa voitte saada esimerkiksi yhtenäisillä asusteilla näkyvyyttä omalle toiminnallenne.

Mukaan voitte ilmoittautua nettilomakkeella!

Paraatiin ilmoittautuneet

  1. JYPS ry