Pyöräparaati

//

JYVÄSKYLÄN 7. PYÖRÄPARAATI LAUANTAINA 6.5.2017 KLO 13–14

Pyöräparaati on iloinen ja leppoisa ilmainen tapahtuma, jossa pyöräillään kulkueena rauhalliseen tahtiin pitkin Jyväskylän katuja. Mukana on monenlaisia fillareita ja musiikkia! Paraatiin osallistuminen on hauskaa ja samalla vaikutamme yhdessä pyöräilyn ja pyöräilyolosuhteiden puolesta, kun teemme pyöräilyä näkyväksi isolla joukolla.

Paraatiin ovat tervetulleita ja toivottuja aivan kaikki pyöräilevät ihmiset lapsista aikuisiin – osallistuaksesi tarvitset vain minkä tahansa pyörän! Halutessasi voit tuunata ja koristella pyörääsi tai vaikka pukeutua johonkin tavanomaisesta eroavaan asuun.

Paraati on aiemmin järjestetty vuosina 2011–2016. Vuonna 2016 paraati keräsi mukaansa useampi sata iloista pyöräilijää. Tavoite on saada paraatiin tänä vuonna 1000 osallistujaa!

Älä epäröi, vaan tule mankelillasi ja kaikkien kavereidesi kanssa mukaan! Haasta paraatiin myös sukulaisesi, työtoverisi, harrastuskaverisi… vaikkapa Facebookissa!

Lähtöpaikka, reitti ja paraatissa eteneminen

Paraatia varten kokoonnutaan kävelykadun Kompassille. Reitti on Asemakatu–Hannikaisenkatu–Vaasankatu–Rantaväylä–Satamakatu–Siltakatu–Satamakatu–Schaumanin puistotie–Heikinkatu–Vapaudenkatu–Kalevankatu–Yliopistonkatu–Vaasankatu–Kauppakatu. Reittikartta löytyy täältä.

Paraatissa pyöräillään ajoradoilla rauhalliseen tahtiin ja muita varoen. Mukana on sekä poliiseja että keltaisiin liiveihin pukeutuneita liikenteenohjaajia – muista noudattaa heidän ohjeitaan!

Porukalla paraatiin?

Haluaako yhdistyksesi, työpaikkasi tai joukkueesi ilmoittautua hyvän asian puolesta järjestettävään paraatiin?

Ilmoittautuneet listataan tällä sivulla ja myös paraatissa voitte saada esimerkiksi yhtenäisillä asusteilla näkyvyyttä omalle toiminnallenne.

Mukaan voitte ilmoittautua sähköisellä lomakkeella!

Paraatiin ilmoittautuneet

  1. JYPS ry
  2. Tavinsulka
  3. JAPA ry / Lastipyörälainaamo
  4. Team Rynkeby Jyväskylä
  5. Xtreme Pushers
  6. JuurikasJKL